Doe de rijwerkcheck!

Gratis rijwerkinspectie

De zomermaanden zijn het perfecte moment om uw rijwerk te laten reviseren. Is alles nog in orde of zijn er onderdelen aan vervanging toe? Met de gratis rijwerkinspectie van Verhoeven weet u het precies. Maak nu een afspraak en onze ervaren inspecteurs staan snel bij u op de stoep. Zij nemen de tijd om uw rijwerk grondig te inspecteren en geven u een kundig advies. Aan de hand van dit advies kunnen we uw rijwerk in één van onze werkplaatsen repareren of reviseren, zodat u na de vakantie direct weer aan de slag kunt. Dan bent u weer helemaal opgeladen en uw machines zijn als nieuw!

De beste aanbieding

Dat de grootste partij ook de meest voordelige kan zijn laten we graag zien in een offerte op maat.
Daag ons uit voor de beste aanbieding!

Dé ervaren rijwerk specialist!

Verhoeven rijwerk is in ruim 60 jaar uitgegroeid tot dé betrouwbare specialist in grondverzetmachines, aanbouwdelen & rijwerk. In de Benelux leveren wij als enige de rijwerkonderdelen van Berco én Vematrack. Voor u betekent dat: altijd snel het benodigde onderdeel in huis voor alle denkbare machines en toepassingen. U heeft de keuze tussen de onderdelen van de wereldwijde nummer 1; Berco, of die van het zeer concurrerend alternatief; VemaTrack.

Maak nu een
afspraak voor een
rijwerkcheck!

Wij bellen u, laat uw gegevens achter:

rijwerkcheck in 3 stappen

Voor een gratis advies op maat, komen onze ervaren rijwerk specialisten bij u op bezoek om uw rijwerk te controleren en in te meten. Dit verloopt als volgt:

1. Maak een afspraak met onze rijwerkspecialist, bij u op locatie.

2. Hij start met een visuele inspectie: is er zichtbare slijtage?
Tevens wordt het rijwerk ingemeten en grondig geïnspecteerd:

  • Controle van de ketting op diverse punten
  • Staat van het sprocket en positie van het voorwiel
  • Kwaliteit van de boven- & onderrollen en de conditie van de rupsplaten

3. Op basis van de gemeten slijtwaarden krijg u de beste aanbieding op maat!

wie zwaar werk verzet moet kunnen rekenen op een
partner die altijd levert.

Onze vakmensen

We beschikken over ervaren en gespecialiseerde vakmensen die continu worden bijgeschoold én werkplaatsen die volledig zijn uitgerust met de laatste technologie en gereedschappen.

Deze zomer blijven we volledig operationeel om reparaties en onderhoud uit te voeren. Ook uw rijwerkcheck wordt uitgevoerd door ons vaste team van ervaren professionals. U bent dus zeker van een grondige inspectie en gedegen advies.