Berco heeft een decennialange staat van dienst en is bekend als dé nummer 1 op rijwerk gebied. In 80 jaar heeft Berco zich ontwikkeld tot dé toonaangevende producent van reparatie- en revisieonderdelen van rijwerken, met een specialisatie in grondverzetmachines (graafmachines, bulldozers, etc). Berco producten zijn gemaakt van het sterkste staal om de zwaarste klussen te kunnen klaren. Verhoeven is de exclusieve leverancier van dit wereldmerk voor de Benelux.

Meest uitgebreide leveringsprogramma

Berco levert het rijwerk voor toonaangevende machinefabrikanten, zoals Komatsu, Hitachi, Case, New Holland en vele andere topmerken. Bovendien is Berco gespecialiseerd in vervangingsonderdelen voor vrijwel elk merk en type grondverzetmachine. Of het nu gaat om het rijwerk voor graafmachines, (mini)gravers, bulldozers of speciale machines, Berco biedt steeds de juiste oplossing in rijwerk.

Service van een wereldmerk

Berco’s productiefaciliteiten bevinden zich in Coppara en Castelfranco Veneto in Italië, Campo Limpo in Brazilië, Hyderabad in India en Waukesha in de VS. Berco’s producten zijn wereldwijd in gebruik en worden in meer dan 70 landen verkocht, met een wereldwijd dealernetwerk dat de wereld dient en zorgt voor een effectieve klantenservice.

Waarom Berco?

1. Top kwaliteit
2. Lage kosten
3. Europese productie
4. Innovatief
5. Duurzaam
6. Uitgebreide kwaliteitsanalyses
7. Gemechaniseerd productieproces
8. Betrouwbaar

Maak nu een
afspraak voor een
rijwerkcheck!

Wij bellen u, laat uw gegevens achter:

HOGE KWALITEIT, LAGE KOSTEN

De kwaliteit van de producten voor rijwerken van Berco wordt gewaarborgd door de constante ontwikkeling
van materialen en technieken, uitgebreide kwaliteitsanalyses en –controles en een volledig gemechaniseerd
productieproces. Berco levert, met haar productie in Italië, echte Europese kwaliteit. Kenmerkend voor het
rijwerk van Berco zijn de hoge kwaliteit en de lage kosten per draaiuur.