Verhoeven

Verhoeven is in ruim 60 jaar uitgegroeid tot dé betrouwbare specialist in grondverzetmachines, aanbouwdelen & rijwerk. In de Benelux leveren wij als enige de rijwerkonderdelen van Berco én VemaTrack. Voor u betekent dat: altijd snel het benodigde onderdeel in huis voor alle denkbare machines en toepassingen.

Verhoeven Rijwerk staat ook klaar voor de vakman die zelf reviseert

Beschik jij over een flinke dosis technische kennis en de juiste apparatuur? Dan regel jij je rijwerkrevisie waarschijnlijk liever zelf. Dat begrijpen we. Het kan altijd gebeuren dat je tegen onvoorziene problemen aanloopt. Ook in die situatie staan we voor je klaar. Je kunt dan telefonisch een beroep doen op ons gespecialiseerde serviceteam. Indien gewenst komen we bij je langs om te helpen.

Gebouwd op familiewaarden

Verhoeven Rijwerk, is in 1957 opgericht als revisiebedrijf. Grondlegger van het familiebedrijf Tinus Verhoeven begon als smidszoon met het repareren en verkopen van machines die gewerkt hebben aan de wederopbouw van Nederland. Het bedrijf is uitgegroeid tot een wereldspeler op het gebied van grondverzetmachines, rijwerkdelen en toebehoren. Met als klap op de vuurpijl het ontwikkelen van een eigen rijwerk-merk VemaTrack.

Bij ons komt de klant altijd op één, staat service voorop en als kennisspecialist geven wij u graag persoonlijk advies.

De waarden vanuit de familie Verhoeven worden al meer dan zestig jaar van generatie op generatie doorgegeven. Momenteel zwaait de tweede generatie de scepter en is ook de derde generatie volop betrokken bij het familiebedrijf. De volgende vier familiewaarden typeren de dagelijkse gang van zaken bij Verhoeven, zowel voor medewerkers als voor klanten.

Ondernemend: altijd in beweging en continu opzoek naar nieuwe dingen. Innovativiteit en creativiteit typeert ons. Wij zetten onze schouders eronder en doen actief mee. Geen dag is bij ons hetzelfde en stilzitten, dat kennen we niet.

Verbonden: doen wat je belooft, dan kun je elkaar vertrouwen en op elkaar bouwen. Wij vinden het belangrijk dat mensen zich welkom en gerespecteerd voelen. Wij staan daarom voor loyaliteit en samenwerkingen op lange termijn.

No-nonsense: wij houden het graag simpel en efficiënt. Geen populariteit en opschepperij. Wij zijn zuinig op het materiële maar vooral het immateriële wat we hebben.

Plezier: gezelligheid, enthousiasme en een ongedwongen, relaxte sfeer. Serieus wanneer het moet maar wij houden de zaken over het algemeen graag luchtig. Wij hopen dat dit motiverend en aanstekelijk werkt op de mensen om ons heen.

Totaalpakket in service en kwaliteit

Vanuit 3 vestigingen in Nederland en België is Verhoeven dé totaalpartner in rijwerk in de Benelux.
Wij bieden een one-stop-shop service, met een team van ervaren vakmensen voor reparatie, revisie én vervanging van complete rupsrijwerken. Maar Verhoeven is meer. De slogan “Thuis op elk terrein” wordt zeker waargemaakt. Naast de verkoop van grondverzetmachines, aanbouwdelen, rijwerk en onderdelen is ook het onderhoud en de reparatie en revisie van deze productgroepen bij Verhoeven in professionele handen.

Deze werkzaamheden kunnen we uitvoeren in één van onze werkplaatsen op onze vestigingen, maar we komen ook graag bij u op locatie. Met onze compleet uitgeruste servicebussen zijn we prima in staat om onderhoud, reparaties en veiligheidskeuringen direct in het veld uit te voeren. We beschikken tevens over een mobiele kettingpers, waarmee we kettingreparaties in de gehele Benelux ter plekke kunnen uitvoeren.

Maak nu een
afspraak voor een
rijwerkcheck!

Wij bellen u, laat uw gegevens achter:

de verhoeven belofte

1. Meer dan 60 jaar ervaring
2. Drie servicepunten
3. 20 service bussen
4. Topmerken Berco & VemaTrack
5. Ervaren vakmensen en snelle service
6. Gratis rijwerkinspectie
7. Altijd de beste aanbieding
Onze vakmensen

Wij willen dat u altijd zorgeloos kunt doorwerken. Daarom investeren wij doorlopend in de kwaliteit van onze mensen en ons materiaal. Een team van ervaren en gespecialiseerde (service)monteurs staan klaar om snel en professioneel elke klus te klaren. In een van onze moderne werkplaatsen of bij u op locatie.

Ook uw rijwerkcheck wordt uitgevoerd door een vast team van ervaren professionals. Dit zijn onze vertegenwoordigers in de buitendienst, zij bedienen ieder een rayon in de Benelux. Zodra u dus met ons in contact staat, kunt u altijd uw eigen Verhoeven Rijwerk specialist contacteren. Indien u technische vragen heeft of een offerte wilt opvragen staan niet alleen onze vertegenwoordigers van de buitendienst, maar ook onze rijwerk specialisten van de binnendienst altijd voor u klaar.

U bent dus zeker van een grondige inspectie en gedegen advies in alle situaties.